Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslig.

Jag upplever njutning i kattens små ljud när den slumrar vid min sida.
Vill smeka dess trampdynor för att känna mjukheten och värmen.

Jag känner att mina ögon ler när förnimmelsen av frid sköljer upp längs min ryggrad. Mina läppar domnar en aning av välbehag och av luften som passerar när jag andas in.

Jag känner sängens mjuka omfamning när den stödjer min kropp. Täcket som bevarar min värme, kudden som stödjer mitt huvud mjukt.

När jag låter mina tankar berätta att jag lever just nu, just här, då känner jag lyckan likt blodet flöda runt i mitt inre.

En behaglig inre glöd sprider sig i mitt sinne, jag är känslig och det är skönt att vara det!




Övriga genrer av Starkskör VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-16 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Starkskör
Starkskör VIP