Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS GAMLA TEXTER SOM VILAR I ARKIVEN LIKT MUMIER......

......och blir till liv,när man läser dom.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-18 00:00



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
jodu ! de gäller att vara försiktig med vad man råkar läsa..he ! he !
2015-09-18

  Peter Stjerngrim VIP
''Att vara är att varseblivas''
- Gäller inte bara mänskliga existenser ...
2015-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP