Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INSIDER-CRIME

I  världen  lär  det  finnas  massor  av olösta  brott,
och inte ens anmälda, där  de  skyldiga  är okända
i belastningsregistren, preskribitionstiden  gör att
vissa brott  försvinner på kartan, trots  att  de skyl-
diga  går  lösa, och  anledningen  till  det  är att de
själva  varit  inblandade  i att  utforma och instifta
lagarna, så  de  lär  väl knappast anmäla sig själva.

Cyberbrottslingarna  är  här,  bland  religiösa  och
politiska maffiosor  sponsrade av plutokrater  och
oligarker som  flyter  omkring i styrelseledamoter-
nas sammanträdesrum, i kommundelsförvaltning-
arna,  i  riksdan  och  högsätet  Bryssel,  hala  som
ålar slingrar de sig igenom lagarnas nätverk, med
förfalskade   dokument,  desinformerande  en  hel
värld, där  ingenting  är  vad  det  utger  sig  för att
vara,och ingen oskyldig går säker, där  de skyldiga
går fria.
                                            *
                                        




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-18 03:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP