Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I TV-SOFFAN

i tv-soffan utestängs allt runtomkring

där håller aldrig någon räfst och rättarting

ett hatobjekt som ingen av oss hatade

jargongen fanns - vi skrev och sjöng och pratade

i tv-soffan finns en kolorerad sfär

den strömmar fram mot mig ur apparaten där

draperar mig i sammet, silke och neon

dit längtar jag ibland när jag är hemifrån

det slöseri med tid som jag kan unna mig

en annan form av "frid" som aldrig säger nej

en passiv konsumtion, politiskt inkorrekt

den utslitnes passion som SKA ses som suspekt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   150917




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-18 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP