Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

among the stars


idag är ingen dag.

den dagen har alltid varit.

ingendagen.

first real people.
then unreal people.

really.




Fri vers av paybacktime
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-18 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paybacktime