Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte Bertrand Russel direkt...bagatell



Att glömma är en
gåva att minnas är så
mycket svårare




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-18 21:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mycket väl funnet, hoppas kunna glömma texten snarast, bara för att söka minnas den igen något senare.
2015-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP