Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bla bla bla bla


Jag blir hög av trist ess




Mängden av människor
blir stressade av tristess.

Ändå är det tristess
som är roten
till skapandeprocesser.

Det är därför tristess
är ett sorts 'nödvändigt ont'.

Det gäller bara att klara av
att vänta ut intigheten.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-20 18:30



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
YESSSS!
Så det är
se på allt som
en tillgång en
möjlighet att
komma igen!
2015-11-22

  Jan Widströmer VIP
Att förvandla tristess till verkliga ess i leken är det stora korttricket.
2015-11-21

  TrollTörnTrappan VIP
Triss i ess tror att det blir roligare med fyrtal...!

fast resultatet må bli mindre tillfredställande än processen som lever på sin förväntan...?

och använder vår (inbillade) uttråkadhet som bränsle....
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP