Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Malaki 4:2


HÖSTSOL VÄRMER

höstsol värmer

frusen man

skuggans kyla

lämnar han

stridens hetta

är hans val

aldrig stanna

och bli sval

 

 

läkedom det

finns ut i

solen hos herr

malaki

strålar av

rättfärdighet

når oss via

Guds profet

 

 

 

Guds nåd värmer

frusen själ

aldrig fryser

den ihjäl

ingen rycker

ur Din hand

den som Du har

satt i brand

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/9 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-19 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP