Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massjälvmord (ta mig med er)

Mordet jag begått på mig själv
Börjar lösas upp
Kartan till slutet lyser
Genom nattens himmel
Som en blödande konstellation
Du följer den
Trampar stjärnor där du går
Släcker dem en efter en
Som att skära kranskärl
De faller av från mitt hjärta
Lika tyst som viskningar på hjälp
Jag dör till ljudet och doften av
Järn minus kärleken
Som du inkräktat och rånat
Stulit från mitt tunga huvud
Mitt blod bildar ringar i universum
En dominoeffekt
Alla avlider
Massjälvmord
Och jag, mina tankar
Mina minnen och orden
Jag skrivit i stjärnorna
I nebulosorna och i din framtid
Är orsaken




Fri vers av Novalie
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-19 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novalie