Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÄMMANDE PLANET

frukost, lunch och middag

på en främmande planet

jag frestas att ånyo

nämna tintin i tibet

kvällsvard vid ett köksbord

i en krisdrabbad nation

tider drog förbi och

kvar blev alienation

 

 

mellanmål och fika

i en stat av ständigt tjat

rasar när jag reser mig

och rusar desperat

käftarna som glappar

samma mantra dag för dag

helhetsbilden saknas

i de sammansvurnas lag

 

 

frukt och grönt och vatten

hjälper föga mot kallt stål

spela bingolotto

skicka barnen till "idol"

frukost, lunch och middag

diabetes och diet

det händer att jag känner mig som...

ja, ni kanske vet...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/9 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2015-09-20 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP