Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNNER - A TRIBUTE

visst, höstsöndagar har sin charm

så länge man är torr och varm

och har det skönt i bostaden

om mörka moln på himmelen

ger skurar gör det ingenting

jag skrattar gott åt chandler bing

på tv och på dvd

en rachel-ever-green-succé

när almarna och lindarna

har barskrapats av vindarna

finns någonting som grönskar jämt:

ett skönt arkiv av spex och skämt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/9 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-20 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP