Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AUDIENS HOS DJÄVULEN

Människan borde  begära "Audiens" hos  Djävulen,
och ställa frågan  vad all den destruktiva  glädjen i
ondskefulla  handlingar i praktik och teori  har för
mening i egentlig mening.
Djävulen skulle svara :Det skulle bli djävligt tråkigt
utan min och mina  medarbetares  medverkan, och
utan oss  skulle  arbetslösheten i världen  bli  föröd-
ande,så intet ont som för något  gott med  sig, samt
detta faktum av att er kamp  emot  mig  medger  att
ni måste försöka  vara  ondare  än  mig  vilket  bara
stärker min ondskefulla  makt  över  er, tokdjävlar !
ni är för dumma i skallen  för att  begripa  att ni gör
precis det som  jag  önskar, ja ! ni  är till och med så
dumma i huvudet  att  ni  inte  ens  begriper  det jag
förklarat för er här.
                                             *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-20 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP