Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅ BRUTNA DIALOGER

Tjena ! allt väl !?

-Om det där var  en  fråga  eller  ett  påstående,
eller en fråga i ett påstående är lite opreciserat,
så kan ni precisera er lite mera exakt.

Nja, det där var väl bara en hälsningsfras.

-Som ni inte menar nej ! för  om  jag  svarar att
allt är för helvetes djävlar" inte väl" va säger du
då ?

Att jag bryr mig inte egentligen,  det där är bara
nåt man säger som hastigast i förbifarten för att
man ska ha nåt att säga,för annars finns det inte
så mycket mer att säga.

II.

Det antas bli stormbyar in i Oktober...

-Precis !

Hur vet du att det är så djävla precis, är ni meteo-
rolog ?

-Nä, det är bara ett antagande.

Då ska du inte uttrycka dig  som om du var överty-
gad utan att kunna  precisera  dig  lite  mera exakt
om vad det är som avgör stormbyarnas fastställan-
de i Oktober så där precist, djävla ordmissbrukare
där.
                                                 *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-22 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP