Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT ANNAT SLAG

vi kunde aldrig dansa bort vår ångest

vi kunde bara ljuga för varann

precis som ni var jag en syndens fånge

i tiderna som brann och sen försvann

vi hade alla våra illusioner

i dagens läge har jag inga kvar

förblindade av ettriga visioner

och allt det som vi ärvt från mor och far

vi framlevde ett liv i grälla färger

som stred mot intetsägande pastell

jag har ett annat liv, ett annat sverige

och nu är jag ett annat slags rebell

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/9 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-22 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP