Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det är som det är

Så blir det som blir.

Men om livet ryker så är blir inte blir, men nu är nu.




Fri vers av Själensro
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-23 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själensro
Själensro