Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vers liknande dikt/ egengjord som allt annat


Kämpar

Från första stunden jag
Öppnade mina ögon
Så mötes jag av denna värld


Miljontals utav intryck
men du var aldrig redigt där

Men du gjorde så gott du kunde
I en period

Jag skall försöka beskriva
Detta
med några Enkla ord

Jag saknar någon jag
ej riktigt
kan komma ihåg

Men någonstans i mitt minne
Är det just dej
jag såg

Det kan låta lustigt
Men det är det ej för mej
För du gav mig livet
Hur skall jag någonsin
Kunna tacka dej.

För
Mitt första andetag
Var ett
ja till denna värld

Jag var liten
Men en kämpe redan då

Människor försvann
& jag saknade en trygg famn

Jag var en liten kämpe
När jag var ett litet barn
Nu är jag vuxen och jag kämpar än i
Dag

Det är de lilla fröet som ger styrka och som vi alla har
En andlig och kärleksfull kämpe
Som vi alla djupt där inne har




Fri vers av Stefan Sethsson
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-25 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Sethsson
Stefan Sethsson