Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ LÅNGT DET GÅR

kör mig så långt det går

och släpp av mig där

allt för att finna en lättnad

i min misär

kör mig så långt det går

till en fjärran punkt

där dammet slutat att virvla

och allt blir lugnt

 

 

låt mig se världar i världen

få perspektiv

låt mig få rätta distansen

till krig och kiv

brandhärjad ängsmark

ska spira av liv igen

bär mig igenom det här

Du, min närmste vän

 

 

LARZ GUSTAFSSPN   25/9 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2015-09-25 18:23



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Gillar. Låter som en väldigt fin längtan!
2015-10-25

    ej medlem längre
Ibland blir jag avundsjuk på vad tro kan åstadkomma, speciellt eftersom jag inte tror själv. Däremot Z:at kan jag inget annat än att medge att denna texten, tja, det är snarare en genial låttext om just den känslan. Att tro och vad tron kan göra för en människa oavsett vad alla andra tycker och tänker.

Thumbs up.
2015-09-25

  ResenärGenomLivet VIP
Fin dikt som speglar längtan till lugn och ro och en bättre värld...skönt att ha sin bäste vän, som bär...
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP