Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst


Krispig dag

En krispig vind smeker min kind
När jag försiktigt kliver ut i morgonen
Den torkar varsamt bort de sista resterna
Av de salta tårarna i mina ögonvrår
Saltet svider till en sista gång och jag
Blinkar några gånger extra av smärtan
Innan jag tvingas blunda mot den starka solen
Som får mina mungipor att försiktigt le
Det ser ut att bli en vacker septemberdag
Fylld av solsken och krispiga vindar som
Skrattande leker tafatt med de gulnande löven
Och i allt detta går jag och ler långt borta
Från alla mörka kvällar och nätter
Som med sin ångestladdade miljö
Får mina tårar att falla i sömnen




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-25 21:51



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Tänk vad vind, sol och energier kan lätta upp allt som svårt. Ser ditt leende där du gick där i september bland löv och blad/kram
2015-10-13

  Millner VIP
Det märks att det är em sockerbit, dina nyare dikter känns lättare
2015-09-29

    Dan Myrbeck
Fin
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP