Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krokodilen i bilen


Nyss så träffade jag en tjänsteman

Nyss så träffade jag en tjänsteman
en sån som gör vad han kan
för de politiker
som spelar kritiker
och leker med ditt liv
som arbetstidsfördriv
och som vi ser
är hela Sverige upp och ner

Nyss så träffade jag en idiot
vars hjärna är totalt skrot
sitter med pösmagen
och drar in bidragen
han tänker med sin kuk
Vem är det som är sjuk?
Jo hela kroppen hans
den är i obalans

Nyss så träffade jag en individ
som liksom oss vill få tid
att sträcka ut sin hand
och hjälpa till ibland
men det är "vi" och" dom"
och så börjar det om
låt vara att det är akut
men inte slut




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-29 21:10



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Väldigt sann
Tyvärr vill jag tillägga
Kramar
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP