Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trosfetischisten del tre

honom i nacken
med naglarna.
-Jobbar du med?
-Hm, vad är det med dig?
-Får man inte slå sig ner här!?

Hon satt med hela sin vikt så att han inte skulle kunna fösa av henne
Hans mage rund som en pilatesboll.

-Du är lite tung baby
-Inte som du min tjockis
-He he
Han blev alltid förlägen när hans rondör kom på tal.
Elefanten i rummet

Han försökte få bort henne genom att resa på sig
-Tror inte du har muskler nog för båda
-Båda vad
-Mig och din mage
-Ha ha, ärlit
-Ärlit?! Är du tonåring nu plötsligt, knappt byxmyndig
Nöjd med den lilla antydningen

Smekte honom längre ner
Kände reaktionen
-Kanske inte just nu, jobbar hm
Han lät grötig på rösten

-Du brukar väl inte säga nej
Hon plågade honom både, fick ut lite av ilskan och förvirringen

Tog på den nu tydliga bulan
-Känns som en del av dig vill

Han föste bort hennes hand som drog i gylfen
Hon stretade emot
Dom var jämnstarka i vanliga fall men nu klarade hon






Prosa (Kortnovell) av Mats Edin VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-27 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP