Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en punkt.

Jag ville inte stanna

jag ville passera gå

Hans själ tittade ut 

där jag satte en punkt. 

Han  var inte kvar

Han försvann

vaporiserades

i mitt jag vill inte stanna

jag vill inte vara kvar

Hans blick var inte kvar

men det var jag 

Han såg ut att lida

en odefinierbar tanke

utan frid

en smärta fylld

jag såg förbi alla dina ögon

förlåt

mina ord

det var bara en punkt

inte ett frågetecken. 

Jag skall gå

Det skall inte hända igen

Likt tepåsar fläker sig ut

min min..blir aldrig bitter som din förut

En hundkyss av glädje doft 

Jag satte mig för nära

en dold agenda bakom alla dina svar

Det var inte jag?

När jag passerade

ja, jag ville bara passera gå

Är du klar?

kommer du någonsin förstå

Det var inte jag

ännu en dag. 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-03 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP