Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min bild från igår kväll, i natt supermåne och månförmörkelse


Månen i fokus


Jag tror att månen

har något att berätta

om inre mörker

men i gryningen får jag

åter lyssna på ljuset

 




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-27 17:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärd tanka...mycket fint...
2015-10-02

  Bo Himmelsbåge
Månen har säker något att berätta
om vårt inre mörker...
men i gryningen kommer
det verkliga ljuset fram!

Mycket fint poetat!
2015-09-29

  anits VIP
så fint skrivet om månen som känns så magisk!
2015-09-28

    Dan Myrbeck
Månen symboliserar ju både ljus och mörker genom sina olika sidor.
2015-09-28

  Monika A Mirsch VIP
Din måne är så god
av någon outgrundlig
anledning
gör din måne mig hungrig!
2015-09-28

  Lars Hedlin
Bra format och skriftat!
2015-09-28

    ej medlem längre
Så är det ja! Usa hade planer på att spränga månen längre tebax,vet inte årtalen så bra men det är faktiskt sant.
Jag är ingen kommunist,jag skiter i både öst och väst,jag är mera åt anarkisthållet som just nu har en jobbig tinnitus,go kväll gokväll!
2015-09-27

  Chawa VIP
Bild och rubrik i djup förening. Månen fascinerar och bjuder oss tröst av återspeglat solljus.
Gillar orden: "...lyssna på ljuset..." Tack för fin tänkvärd text!
2015-09-27

  Bibbi VIP
Har satt väckarklockan och tänker gå upp och se blodmånen och vad ger för impulser.
2015-09-27

    ej medlem längre
Det ligger kanske något i det!
Nu får vi vara uppe och titta i natt.
2015-09-27

  ULJO
Det finns en gåtfullhet över den himlakroppen som är lockande och spännande
2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP