Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ränta och gåva

Alla dagar jag vänta
Jag betalar en ränta
Jag betalar en ränta
för att jag inte dög
Man kan ju inte igen ta
Kännas som ständigt efterslänta
Ockerränta
Som procent ta
Gör att räntan blir hög

Alla dagar jag klarar
av jag lycka sparar
Ej så räddhågsen som harar
Att möta en blick
Vara i varat som varar
Kvar i flera da'r är
som bön som nå'n besvarar
Som en gåva jag fick.






Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-30 11:06



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
att spara lycka är fint och balsam för själen,,
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick