Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkt som intro till min samling


Intro

Låt pennan bli mitt svärd.
Mina ord ska öppna sår.
Och skörda blödande tårar.
Likt gnistor från hugg.
Så,, ska känslorna tändas.
Likt balsam på sår.
Så,, ska orden lindra.




Prosa av palber
Läst 206 gånger
Publicerad 2015-09-30 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palber
palber