Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mot alla odds! Av bara nåd! ENDAST Jesus frälser. Jesus är den ENDA vägen till himlen.


GUD MED MIG

jag har glädje och frid

mitt i vardagens slit

bortom rum, bortom tid

finns mitt hem - jag ska dit!

där är vilan beständig

och ingen är rädd

där är glädjen oändlig

och dit blir jag ledd

 

 

LARZ GUSTAFSSON   150928

Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.

Mark Twain




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-30 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP