Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kanten...

Jag står på fall kanten
Blickar ner men jag är inte rädd
För vad som ska hända
Efter allt, tystnad tillhör alla sagor

Jag blickar ner, jag ser mitt liv i revy
Jag ser engång till, vad du har gjort med mig
Trots att dina minnen sårar mig men ändå
Jag får en slags adrenalin, jag blir så modigast

Tack för att du gör det lätt
En sista steg för mig att ta...
Ja tack för att du gör det lätt
En sista gång, som min älskade..




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-01 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS