Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag.

Mitt liv består av dagar, hur många vet jag inte. Om jag inte lever idag, när skall jag då leva?

Varje dag är som ett litet liv, på morgonen föds jag, jag vaknar och lever fram till kvällen, då jag sluter mina ögon och somnar in.

Lev nu, fånga dagen! Orden är utslitna likt ett par gamla läderkängor, vackra men saknar värde.

Det finns dom som skjuter upp livet tills imorgon, jag är ibland en av dom, hur vågar jag göra det? Det kanske inte ens finns något imorgon.

Allt händer på en dag, varje dag lever miljarder människor sina liv, nästa dag börjar allt om igen, ett nytt liv ser solen varje gryning.

Jag tänker inte säga det men du vet vad jag menar, ditt liv är nu!




Övriga genrer av Starkskör VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2015-10-01 20:51



Bookmark and Share


  marie ohlson
Att vara närvarande är en stor gåva till sig själv...
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Starkskör
Starkskör VIP