Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVENSKA FÖRSVARET

LIKNAR MANNEN SOM KASTADE BORT

SINA VINTERKLÄDER, NÄR DET

KOM NÅGRA DAGARS

TÖVÄDER,


OCH NÄR KYLAN ÅTERKOM

STOD DÄR NÄSTAN

NAKEN.

-------------------

Om Du vill veta mer om vår framtid

läs boken OFREDSTIDER, från 1991,

kostnadsfritt på: harmoni.be.

S-E




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-02 08:13



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Hallå Sven välkommen tillbaka :-Y

Men jag undrar..du låter lite skeptisk här

hurär det med tron ?

Enligt min mening kan bara fred skapas genom nedrustning

Men vissa de ser med misstänksamhet på sin omvärld

Ingenting är så vackert som lyckligt ovetande i sitt kloster

och skulle det bombas så skulle det ändå ha gjort det oavsett hur lite eller hur mycket vapen
vi än hade haft

Med vänlig hälsning Den underjoordiske
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld