Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SVENSKA STRUTSEN

Vi i vårt land - kristna såväl som okristna -

vill -och kan göra, som strutsen, lär

göra, stoppa ned huvudet, med

ögon och öron, i sanden:


men Gud vill att vi

ser och hör:


DÅ DET ANGÅR OSS, DET SOM SKER

I DEN ÖVRIGA VÄRLDEN, SOM

OCKSÅ VI ÄR EN DEL AV.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-02 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld