Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bluffpoesi

Det finns inga himlar där stjärnorna stavar ditt namn
det finns inga landskap som ryms i din vanliga famn
det finns inga vingar som lyfter din kropp
det finns inga hjärtan som kan brinna opp
det finns bluffpoesi
och det finns dem som skriver om dig

Det finns inga skogar där trädkronorna går i grått
det finns inga känslor naturen inte har förstått
det finns inga leenden hösten förgör
det finns inga färger som vintern förstör
det finns bluffpoesi
och det finns dem som tänker på dig

Det finns inga sånger som spelas av sjöar och hav
det finns inga vindar som sjunger om kärlekens krav
det finns inga berg som förnekar din röst
det finns inga stenar som tynger ditt bröst
det finns bluffpoesi
och det finns dem som lyssnar till dig

Det finns inga isar som lägger sig tungt runt omkring
det finns inga nätter när du inte ser någonting
det finns inga månar med djävulska drag
det finns inga solar som sviker din dag
det finns bluffpoesi
och det finns dem som bryr sig om dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-03 17:53



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Allt handlar om fantasi och en önskan om att fånga en känsla eller ett tillstånd
Kramar
2015-10-04

  Larz Gustafsson VIP
Men det finns metaforer och konstnärlig frihet.
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP