Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neutriner och ödem

En plötslig dag insågs att inget är helt
-allt är delar och stycken bara

Titta efter själv
Din sko
din kropp
ditt liv

Delar, stycken, atomer,
tycken och åsikter
-en massa massa, mellanrum och hålrum
Mörk materia och svärtade hål - neutriner viner som gamla osynligheters namnlösa gåtor

Döden blir en nästan meningsfull tomhet så
Försvinnande öden och ödem







Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-06 12:24



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Noren-ish
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP