Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rutin

Vad gör man när det enda man vill göra är att skriva?
"Skriv!" hade de allra flesta sagt.

Det låter enkelt och är lätt att säga.
I verkligheten är det svårt.

Ofta ser man en färdig produkt, redan innan man har sett vägen dit.
En bit i taget, med snigelfart rör man sig mot sitt mål.

Tålamod är lika viktigt som rutin.
Rutin är lika viktigt som kreativitet.

Den som ändå hade haft rutin.




Fri vers av Eiríkur
Läst 222 gånger
Publicerad 2015-10-07 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eiríkur
Eiríkur