Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rast

 

Rata inte upp min själ!
Jaga inte upp mina vilsna steg!

Jag är en gammal sorg från de gamla tider
Jag är mörkrets djupna tunneln slutna världar

Rata absolut inte vinden!
Rata aldrig fåglarna!

De kommer att slå hårt mig dig
De kommer att krossa dig

Jag är ett mycket gammalt ord… vemod
Jag är en mycket solo själ

Sus… sus… sus… sus… sus… sus…
Rasta!

Och vila … dags att gå vilsen !

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2015-10-07 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP