Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dumpad


Titta vad du har gjort

Här är jag, Nedtrampad, utan någon som helst självkänsla kvar.
Där är du, Lycklig, med en ny. Kanske träffades ni när vi redan var tillsammans.
Det är en ovisshet och en sorg jag måste lära mig att leva med.
Du har förstört mig men ändå stärkt mig.
Det kommer aldrig bli vi igen.




Fri vers av Elk
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-07 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elk