Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig/alltid

Jag virade in mig i min oändligt långa halsduk
och trots att glasögon ska ge skydd mot väder och vind
tårades mina ögon

Varför är allting
aldrig
föralltid?




Fri vers av carpeinget
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-07 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carpeinget

Senast publicerade
Aldrig/alltid
propavan
.
Sekler
* Se alla