Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakelkur sökes


mirakelkur (man)

eftersökes för att få

dig ur mitt hjärta




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-04-23 12:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja..det blir nog svårt...men jag håller tummarna för att du finner.....en superhaiku startar du med i a f
2006-04-23

  Daniel_78 VIP
.
flicka med vårblick

du passerar min vårdag

en arla maskros
.
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP