Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är seriefigur utan pratbubbla

kommatecknet i meningslösa meningar utan, punktering
ochmellanrum

r rimmet i strofen,
apostrofen i ordet'

upprepad, upprepad, upprepad

Stycket i ind elningen
1 inbillat mellanhålrum

Del av del, avdelning

Kortet i förkortning en

Yssset i tysstnaden

Hetet i namnhet

jaget, jag ett

I:et i vi:et

Mannen i manualen,
mannen utan manér

Allt eller ntet, på vinst och för lust
Alltet i allvaret,
varet i varat

Som i sommaren, vinet i vintern
hö hö i hösten och vår i vår vår

Och sår på








Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-10 09:01



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Här finns kul saker att läsa... man får sig en insikt om ordens läten och abstraktion.
2015-10-15

  Respons VIP
Spännande ordlekar!
2015-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP