Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖ, HAR GÅTT I GRAVEN

OCH DEMOKRATIN ÄR

ÅTERUPPRÄTTAD!


DÅ GNÄLLER DEMOKRATINS

FÖRETRÄDARE,


VARFÖR?!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-10 11:36



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den kommer återuppstå liksom du själv har gjort."Jag ! Har talat den ! Som har ORDET." ,
2015-10-10

  mare VIP
DÖ älskades
utav diktaturen
det är därför
de gråter!

2015-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld