Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FREDSFÖRDRAG MED SATAN

MÅNGA FÖRSAMLINGAR - I SVERIGE - HAR SLUTIT

FREDSFÖRDRAG MED SATAN, OCH PREDIKAR

DÄRFÖR INTE OBEKVÄMA SANNINGAR

FÖR FOLKET:


BARA SÅDANT DE GÄRNA VILL HÖRA:

SÅDANT SOM KITTLAR I

ÖRONEN ATT

HÖRA:


ÖRONGODIS, SOM TILLFREDSSTÄLLER

SÖTSUGET.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-10 11:50



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ya ! Thats him.
2015-10-10

  Onomatoprofet VIP
You mean man behind the mask behind the shield made of.... lies?
2015-10-10

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....cause ! Hes back the man behind the mask
2015-10-10

  Onomatoprofet VIP
ja det är snart Halloween också, trick or treat?
2015-10-10

  Onomatoprofet VIP
Och när Gud hör dina ord får han en sockerchock och Satan undrar vem i helvete har tagit lakritset!
2015-10-10

  mare VIP
Sanningens ord
applåder i massor!
2015-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld