Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Bekräftelse

Se mig, säg att jag är vacker
Rör vid mig, säg att min hud är bebislen
Pilla i mitt hår, säg att det är vackert
Se in i mina stora blåa ögon, säg att de är stora & klara som havet

Men låt mig bara betraktas som en staty
För hur ska jag kunna ge en bra respons
När jag inte ens vet hur jag ska hantera en komplimang utan att få panik?

Ge mig bekräftelse, för det är de jag behöver som mest
Men utan att jag ska behöva anstränga fram några ord
För orden räcker inte till




Fri vers av Empe94
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-10 20:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du behöver inte säga ett endaste ord
du är den vackraste gudinnan
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Empe94
Empe94