Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern (Gud) utom genom mig".


DEN SOM VILL HEM TILL HIMLEN

GUDS EVIGA HEM,

VILL INTE ATT VÄGKARTAN

FÖRFALSKAS: SOM SATAN,

LÖGNENS HERRE,

ALLTID GÖR,


FÖR HAN HATAR GUD OCH GUDS

AVBILD, MÄNNISKAN.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 96 gånger
Publicerad 2015-10-11 10:54



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
...ingen fara för jag är universum.
2015-10-11

  Onomatoprofet VIP
se upp för liftare med förfalskade vägkartor!
2015-10-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Im on the highway to hell.....
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld