Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POLITISKA SLAKTARE TALAR VÄL OM HUMANISM

Politiska ledare talar väl om en

human inställning till

alla Människor,


men själva är de slaktare som, genom

abortlagen, dödar skaror ofödda i

moderlivet, utan synbara, eller

hörbara, betänkligheter!


Dubbelmoral, brukar sådant

kallas, eller som Satan är:

tvetungad.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-11 11:22



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Crimine ab disce omnes.
2015-10-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Crimine ab disce omnes.
2015-10-11

  sjungman
Nog är det fint med såna hära texter. Luktar fundamentalism faktiskt.
2015-10-11

  Onomatoprofet VIP
Skölds höga moral är världskänd, den hyllas av skojarprofeter världen runt

hur mycket får du får att skriva sånt här
skräp Sköld? eller nej din moral tillåter inte dig att ta betalt så klart. Gud betalar och belönar dig. Han älskar falska profeter.
2015-10-11

  Ric
Och om jag runkar dödar jag dom ännu tidigare. Problemet med propaganda av denna typ är att den sällan tar avstånd från handfrallor och således är lika full av dubbelmoral.
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld