Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mumlande sparlåga

Det bådar sällan gott
mumlar fraser från
det förgångna
Läkande sår
slutar aldrig smärta
Förgörelsens blickar
längtande
tröstande
skär sig
genom
tid och rum






Fri vers av Minehed
Läst 85 gånger
Publicerad 2015-10-11 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minehed