Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägna dagen till oliktänkande

Jag har hela mitt liv blivit tillsagd att tänka rätt. Idag ska jag försöka tänka fel så att jag kan försöka förstå




Fri vers av Knickedick
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-12 09:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kanske inte är fel det heller...
2015-10-12

  Tabac VIP
Den enes fel är den andres rätt...
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick