Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PREDIKANTERNA I VÅRT LAND

PREDIKANTERNA, I VÅRT

LAND, GÖR SINA

UPPROP,


MEN DERAS UPPDRAG

ÄR ATT PREDIKA

ORDET,


ALLT GUDS ORD,

I TID OCH

OTID.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 73 gånger
Publicerad 2015-10-12 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld