Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN MÄNNISKA SKALL BEHANDLAS SOM EN MÄNNISKA, SA STEFAN L

när han hälsade välkommen till

en konferens om den stora

flyktingströmmen

till Sverige,


men han glömmer då de oskyldigas blod

som han - tillsammans med andra -

har på sina händer, som följd

av vår abortlag, som är i

strid mot Guds Ord.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-12 16:19



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Läser din läkare också? Mvh
2015-10-12

    Sven-Erik Sköld
Bra, att Du läser! Mvh/S-E
2015-10-12

  Onomatoprofet VIP
Har du börjat igen? har du slutat äta din medicin eller vad är det frågan om? Det måste vi kolla upp...ajajaj inte bra
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld