Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ORD, GUDS ORD, SOM SKAPAT MÄNNISKAN

SKALL OCKSÅ UPPRÄTTA HENNE, MEN

TILL DET KRÄVS TROGNA

ORDETS TJÄNARE,


SOM INTE "VET" VAD

POPULISM ÄR.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 90 gånger
Publicerad 2015-10-12 16:35



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
BLIR DU INTE HES AV ATT SKRIKA SÅ MYCKET? ??? DINA ORD TJÄNAR INGEN SÅ SLUTA
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld