Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORFAR, EN RESE I GUDS RIKE!

Trosgestalt i åkertegen:

lugn och fast i

stegen:


från morgonväkt

till aftonbud

i trofast

tjänst

för Gud!


I sommarsol,

i dagar grå,


från år

till år.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 102 gånger
Publicerad 2015-10-12 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld