Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Att vilja se bakom. ..

Försöker se genom raderna på mina egna ord

Vill veta om det är mörker eller ljus

Kyla eller värme som döljer sig bakom nästa hörn

 

Men hur jag än söker bland trasiga meningar

Och blödande ord lyser framtiden lika oviss

 

Så jag sänker mitt huvud och blundar en stund

Söker efter andra vägar att tolka mig själv på

 

För hur enkelt det än kan verka vid första anblick

Är det allra svårast att se genom muren hos sig själv

 

Alla tankar och minnen bränner fast som eld

I mitt blödande blottande hjärta utan skydd

 

Och jag har ingen stans att ta vägen när det blir för mycket

Har ingen dålig ursäkt att ge till mig själv

När jag sitter bland spillrorna och gråter av smärta

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-12 19:36



Bookmark and Share


  ULJO
En myket bra betraktelse över livets skeende som ibland kan vara svårt att bemästra.
2015-10-14

  Ingrid Trolle
Det är svårt att fly
ifrån sig själv det
vet de flesta, men
med tiden går det
att känna vissa delar
ganska väl bland allt
bråte man samlat på
Var vid gott mod
2015-10-13

    Dan Myrbeck
Nej, man kan inte fly från sig själv. Bara låta tiden bearbeta och hoppas man går stärkt.
2015-10-13

  Ljusletaren
Svårt att se när sorgen är som mest blockerad *sant*
Gillar dina filosoferande tankar/ kram
2015-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text som väcker minnen!

Fastnade speciellt för

"Är det allra svårast att se genom muren hos sig själv"
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP