Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD HAR VARNAT OCH KALLAT SVERIGES FOLK!

GUD HAR VARNAT -OCH

KALLAT SVERIGES FOLK,

FÖR OFREDSTIDER, SOM

OCKSÅ ANGÅR VÅR

EGEN NATION,


MEN DEN VARNINGEN OCH

DEN KALLELSEN HAR

FASTNAT HOS GUDS

EGET, OHÖRSAMMA FOLK,

MED DESS LEDARE I

TÄTEN!


ETT LAND SOM HAR ETT

OHÖRSAMT GUDS FOLK

ÄR MYCKET ILLA UTE:


VEM SKALL GUD SÄNDA

OCH VEM VILL VARA GUDS

BUDBÄRARE, OM HANS

EGET FOLK INTE

ÄR DET?!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 91 gånger
Publicerad 2015-10-14 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld